سایت تفریحی آموزشی ساحل عشق

سایت تفریحی آموزشی ساحل عشق

سایت تفریحی آموزشی ساحل عشق

سایت تفریحی آموزشی ساحل عشق

۶ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

مارمالاد شلیل

دوشنبه, ۹ مهر ۱۳۹۷، ۰۳:۵۲ ق.ظ

روش آماده سازی و دستور پخت مارمالاد شلیل خیلی خوشمزه مخصوص فصل تابستان

طرز تهیه مارمالاد شلیل بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه مارمالاد شلیل , مارمالاد شلیل , دستور تهیه مارمالاد شلیل

اگر شما هم نام مارمالاد شلیل را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

روش آماده سازی و دستور پخت مارمالاد شلیل خیلی خوشمزه مخصوص فصل تابستان

برای صبحانه روزهای تابستان می توانید مارمالاد شلیل درست کنید

مواد لازم برای تهیه مارمالاد شلیل :

شلیل خرد کرده :♦: دو کاسه ماست‌خوری

 شکر :♦: دو کاسه ماست‌خوری

 پودر ژله هلو یا شلیل  :♦: دو قاشق غذاخوری

 

روش آماده سازی و دستور پخت مارمالاد شلیل خیلی خوشمزه مخصوص فصل تابستان

با این مقدار مواد لازم به اندازه چهار کاسه ماست‌خوری از «مارمالاد شلیل» می توانید تهیه کنید.

طرز تهیه مارمالاد شلیل , مارمالاد شلیل , دستور تهیه مارمالاد شلیل

طرز تهیه مارمالاد شلیل :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه مارمالاد شلیل ابتدا باید

شلیل خرد شده، شکر و چهار قاشق غذاخوری آب را در مخلوط کن ریخته، تا پوره شلیل به دست آید.

پوره شلیل را در قابلمه ریخته، تا به جوش آید. پنج دقیقه که جوشید، دو قاشق پودر ژله را کم‌کم اضافه کرده، هم می‌زنیم.

سپس شعله را خاموش می‌کنیم.

مارمالاد آماده می‌باشد. بعد از سرد شدن آن را در ظرف می‌کشیم.

روش آماده سازی و دستور پخت مارمالاد شلیل خیلی خوشمزه مخصوص فصل تابستان

مقدار کالری موجود در کل مارمالاد 2400 کیلوکالری می‌باشد.


ترانه علیدوستی اینستاگرام
  • narges habibi

مارمالاد ریواس خوشمزه

دوشنبه, ۹ مهر ۱۳۹۷، ۰۳:۳۰ ق.ظ

طرز تهیه و آموزش کامل تهیه مارمالاد ریواس خوشمزه مخصوص فصل بهار

طرز تهیه مارمالاد ریواس بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه مارمالاد ریواس , مارمالاد ریواس , دستور تهیه مارمالاد ریواس

اگر شما هم نام مارمالاد ریواس را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

طرز تهیه و آموزش کامل تهیه مارمالاد ریواس خوشمزه مخصوص فصل بهار

ریواس یکی از سبزی هایی است که در فصل بهار موجود است و میتوانید این مارمالاد را در این فصل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه مارمالاد ریواس :

ریواس خرد شده :♦: ۶ پیمانه

شکر :♦: ۶ پیمانه

 پرتقال متوسط :♦: ۲ عدد

طرز تهیه و آموزش کامل تهیه مارمالاد ریواس خوشمزه مخصوص فصل بهار

ریواس خواص منحصر به فرد و بسیار زیادی دارد که مقوی قلب و اعصاب است و باعث کاهش خونریزی از معده و روده می‌شود.

طرز تهیه مارمالاد ریواس , مارمالاد ریواس , دستور تهیه مارمالاد ریواس

طرز تهیه مارمالاد ریواس :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه مارمالاد ریواس ابتدا باید

ریواس و شکر را با هم مخلوط کنید.

پرتقال را ریز خرد کنید و همراه با مقداری پوست رنده شده آن به ریواس اضافه کنید.

مواد را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید و بدون قرار دادن در قابلمه اجازه دهید، آرام آرام به مدت یک ساعت بپزد.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و کف های روی آن را جدا کنید.

مارمالاد ریواس آماده را در شیشه بریزید به گونه ای که کمی از سرشیشه خالی بماند. هوای اضافه را خارج کنید و در آن را محکم ببندید.

شیشه ها را در قابلمه حاوی آب در حال جوش قرار دهید.

آب باید روی شیشه را بگیرد؛ بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

سپس شیشه ها را از آب دربیاورید و بگذارید خنک شود.


علت درد فیله کمر
  • narges habibi

لواشک آلو زرد و قرمز

دوشنبه, ۹ مهر ۱۳۹۷، ۰۳:۰۳ ق.ظ

آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی

آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی در سایت جسارت

طرز تهیه لواشک آلو زرد ,طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز,طرز تهیه لواشک آلو زرد,روش تهیه لواشک الو زرد,طرز تهیه لواشک با الو زرد,طرز تهیه ی لواشک زردآلو,طرز تهیه لواشک الو زرد,طرز تهیه لواشک زرد الو خانگی,طرز تهیه لواشک سیب زرد,طرز تهیه لواشک خانگی با زرد الو,طرز تهیه لواشک زردآلو,طرز تهیه ی برگه ی زردالو,طرز تهیه لواشک خانگی با زردآلو

آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی

طرز تهیه لواشک آلو زرد , طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز , طرز تهیه لواشک آلو زرد , روش تهیه لواشک الو زرد

در این مطلب از سایت جسارت به آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

آلو یکی از منابع خوب آنتی اکسیدان‌ها است. این میوه حاوی مقادیر مناسبی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن می‌باشد که با اثر آنتی اکسیدانی خود رادیکال‌های آزاد اکسیژن را خنثی می‌کند. رادیکال‌‌های آزاد اکسیژن اثرات مخربی را در بدن اعمال می‌کنند، زیرا این رادیکال های آزاد با اکسیداسیون چربی‌ها در بدن سبب می‌شوند که چربی همواره در رگ‌ها رسوب کرده و گرفتگی عروق پیش آید. این فرآیندها جزء عوامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی- عروقی است. یکی دیگر از مضرات رادیکال‌های آزاد اکسیژن تخریب DNA است. چنانچه DNA آسیب ببیند احتمال تولید سلول‌های سرطانی در بدن به شدت افزایش می‌یابد. یکی دیگر از مضرات رادیکال‌های آزاد، افزایش احتمال بروز استئوآرتریت می‌باشد که منشا پیدایش بیماری‌هایی نظیر  آرتریت روماتوئید است. سالیانه هزاران نفر بر اثر ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی و سرطان در جهان می‌میرند و درصد زیادی از هزینه‌های بخش بهداشت و درمان صرف این گونه بیماری‌ها می‌شود. با توجه به تاثیر آلو در پیشگیری از این بیماری‌ها مصرف این میوه می‌تواند در سلامت انسان بسیار موثر باشد.

طرز تهیه لواشک آلو زرد

آلو زرد.. زرد آلو …آلوهای قرمز یا آلوهای تیره که آلو سیاه هم بهش میگن هرکدوم رو که دوست داشتین یا حتی بصورت ترکیبی بریزین توی قابلمه بعد یه مقدار کم آب بریزید روش بهمراه کمی نمک(اگه دوست داشتین کمی هم شکر بریزید تا ترش وشیرین بشه)و بگذارید تا حسابی پخته ونرم بشن. بعداز پخت از صافی رد کنید تا پوست وهسته میوه گرفته بشه اگه دوست داشتین خیلی ترش بشه کمی جوهر لیمو هم اضافه کنید اگر نه همینجوری هم طعمش عالیه. بعد توی یه سینی که کمی چرب کردید بریزید و بگذارید توی آفتاب تا خشک بشن من توی تراس گذاشتم روی پشت بوم هم میشه بگذارید فقط روش رو با یه پارچه توری بپوشونید تا حشرات روش نشینن.

آموزش ساده طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز خونگی

طرز تهیه لواشک آلو زرد , طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز , طرز تهیه لواشک آلو زرد , روش تهیه لواشک الو زرد

هم‌چنین آشپزها و کسانی که تمایل ندارند از چربی، کره یا مارگارین در دستورات خود استفاده نمایند می‌توانند از پوره‌ی آلو خشک در دستورات خود نظیر کیک میوه‌ها، برانی شکلات یا کیک هویج استفاده کنند که ماهیتی جویدنی و نرم دارند. پوره‌ی آلو خشک به حجم و مقدار دستور غذایی می‌افزاید و در عین حال حاوی چربی هم نیست. بنابراین استفاده از آلوخشک برای افرادی که باید رژیم کم‌چربی داشته باشند و تمایل به‌خوردن «هله‌هوله» شیرین دارند، مناسب است.

طرز تهیه لواشک آلو زرد و قرمز

بعد از چند روز کاملا خشک میشه وبراحتی از سینی جدا میشه اگه دوست داشتین توی سینی نایلون بذارید وکمی چرب کنید ومواد رو روش بریزید وبعد از خشک شدن لواشک یک نایلون هم روی لواشک بگذارید. در مرحله ای که مواد رو ار صافی رد کردید میتونین دوباره حرارت بدید تا سفت تر بشه در اینصورت مدت زمان کمتری لواشک آماده میشه چون مقدار آبش کم شده.یه مدل ترشک هم درست میکنیم که همین مواد روی میپزیم اما دیگه توی آفتاب نمیذاریم وقتی پخته وصاف کردیم توی ظرف میرزیم واستفاده میکنیم اما باید ترکیبی باشه تا خوشمزه بشه ما ترکیب چند نوع میوه رو میذاریم مخصوصا با آلوهای قرمز که رنگش قرمز خوشکل میشه بعداز پخت برگه های زرد آلوی خشک (یا دون انار خشک و آلبالو خشکه) هم میریزیم توش .


آزمایش Cbc چیست

علت درد غدد لنفاوی زیر فک

ماهی شوریده در بارداری

ماهی کیلکا خواص

ماهی شیر در بارداری

  • narges habibi

خورش آلو و قیسی

دوشنبه, ۹ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۰۷ ق.ظ

دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو و قیسی بسیار ملس و لذیذ

طرز تهیه خورش آلو و قیسی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه خورش آلو و قیسی , خورش آلو و قیسی , دستور پخت خورش آلو و قیسی

اگر شما هم نام خورش آلو قیسی را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو و قیسی بسیار ملس و لذیذ

می توانید با مقداری  برگه قیسی یک غذای سنتی و خوشمزه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه خورش آلو و قیسی :

 گوشت گوسفندی :♦: 300 گرم

 آلو خورشی :♦:  8 عدد

 قیسی :♦: 8 عدد

 پیاز داغ :♦:  3 قاشق سوپخوری

زعفران آب کرده :♦: 2 قاشق سوپخوری

زرشک :♦: 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل :♦: به میزان لازم

روغن :♦: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو و قیسی بسیار ملس و لذیذ

توجه داشته باشید که آب خورش باید از مواد کمتر باشد تا خورش کاملا جا بیفتد.

طرز تهیه خورش آلو و قیسی , خورش آلو و قیسی , دستور پخت خورش آلو و قیسی

طرز تهیه خورش آلو و قیسی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه خورش آلو و قیسی ابتدا باید

در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید،

سپس پیاز داغ را همراه با گوشتی که به‌صورت قیمه‌ای خرد کرده‌اید اضافه کنید.

گوشت را کمی تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. مقداری آب اضافه کنید،

حرارت را زیاد کرده و صبر کنید تا آب جوش بیاید،

سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.

آلوها را بشویید و آنها را در مقداری آب به مدت 1 ساعت خیس کنید. زرشک را هم بشویید و

در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود. قیسی را هم بعد از شست‌وشو در یک سبد بریزید تا خشک شوند.

طرز تهیه خورش آلو و قیسی , خورش آلو و قیسی , دستور پخت خورش آلو و قیسی

دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو و قیسی بسیار ملس و لذیذ

اگر خورش شیرین شد، می‌توانید کمی آبلیموی تازه به آن اضافه کنید.

وقتی گوشت پخت، آلو را همراه با قیسی و زرشک به گوشت اضافه کنید.

20 دقیقه برای پخت مواد کافی است. مقداری نمک و فلفل هم به خورش بزنید.

وقتی خورش آماده شد، حرارت را خاموش کنید.


در این زمان زعفران را اضافه کرده و آن را با مواد خوب مخلوط کنید، سپس خورش را با برنج سرو کنید.



التهاب کبد نشانه چیست

سوزش گلو نشانه چیست

عفونت گلو در کودکان

آب نارنج برای زن باردار

سندروم داون خفیف


  • narges habibi

خورش قیمه بادمجان مجلسی

يكشنبه, ۸ مهر ۱۳۹۷، ۰۸:۴۹ ب.ظ

دستور پخت و طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی , خورش قیمه بادمجان , خورش قیمه بادمجان مجلسی

اگر شما هم نام خورش قیمه بادمجان را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی

خورش قیمه بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین انواع خورشت ایرانی است.

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه بادمجان :

 گوشت گوسفند خورشتی :♦: به میزان دلخواه

لپه :♦: 1 لیوان

 بادمجان :♦: 4 الی 5 عدد

 گوجه فرنگی :♦: 2 عدد

پیاز :♦: 2 عدد

رب گوجه فرنگی :♦: 1 قاشق غذاخوری پر

زعفران دم کرده غلیظ :♦: 1 قاشق مرباخوری

دستور پخت و طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مانند همان روش تهیه خورش قیمه است با این تفاوت که در

خورش قیمه بادمجان از سیب زمینی استفاده نمی‌شود و به جای آن، در انتهای پخت خورش، بادمجان سرخ‌شده و گوجه‌فرنگی به آن اضافه می‌کنند. 

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی , خورش قیمه بادمجان , خورش قیمه بادمجان مجلسی

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه خورش قیمه بادمجان ابتدا باید

لپه را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.

پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند،

چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد و نرم شود، لپه ها را جداگانه با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود.

رب گوجه فرنگی و گوجه های ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید.

سپس مخلوط گوجه را همراه با لپه پخته و زعفران دم کرده به گوشت پخته اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد

( در این مرحله اگه نیاز بود مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید ).

دستور پخت و طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی

می توانید بادمجان ها را سرخ کنید و در زمان سرو روی خورش قرار دهید، استفاده از گوجه فرنگی و زعفران اختیاری می باشد.

طرز تهیه خورش قیمه بادمجان مجلسی , خورش قیمه بادمجان , خورش قیمه بادمجان مجلسی

بادمجان ها را پوست بگیرید، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید و

۱۵ دقیقه استراحت دهید تا رطوبت و تلخی بادمجان گرفته شود سپس آبکشی کنید و با مقداری روغن سرخ نمایید.

پس از اینکه خورش جا افتاد بادمجان های سرخ شده را به خورش اضافه کنید، نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و

۱۰ دقیقه دیگر بگذارید خورش بجوشد. سپس خورش قیمه بادمجان را در ظرف بکشید و با برنج سرو کنید.

قرص فروس سولفات در بارداری

قرص فوروزماید 40 میلی

قرص اکستازی

قرص ایبوپروفن 400

قرص ایندرال

  • narges habibi

مصرف پنیر با خیار و گوجه

پنجشنبه, ۵ مهر ۱۳۹۷، ۰۱:۲۲ ق.ظ

پنیر از جمله مواد غذایی پر مصرف و جزو جدا نشدنی سفره های صبحانه و عصرانه میباشد . مصرف پنیر با خیار و گوجه و یا پنیر با هندوانه بسیار ترکیب خوشمزه ای خواهد بود اما از انجایی که پنیر داری طبع سرد مباشد باید از مصرف آن با مواد غذایی دیگر که طبع سرد دارند مانند خیار و گوجه و هندوانه خودداری کرد و آنرا با مواد گرم مانند گردو و خرما مصرف کرد تا ضمن دریافت انرژی لازم از مصرف آن از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرد.

مصرف پنیر با خیار و گوجه

پنیر درکنار بسیاری از مواد غذایی خورده می‌شود که در بعضی از موارد خوردن پنیر با بسیاری از آن‌ها برای سلامتی بسیار خطرناک است. مثلا تاکید شده که پنیر را با گوجه و خیار نخورید!

پنیر با خیار و گوجه از غذا‌های ساده و خوشمزه‌ای است که به عنوان صبحانه و عصرانه مصرف می‌شود. پنیر با خیار و گوجه طرفداران بسیاری را دارد. در کنار این که این غذا لذیذ است به دلایل مختلف تاکید می‌شود که هرگز پنیر را با گوجه و خیار نخورید، زیرا باعث برخی اثرات جبران ناپذیر بر روی بدن می‌شود. دلیل اصلی این موضوع ساختار پنیر می‌باشد. علت این مساله را در این مقاله بخوانید.

حسن اکبری متخصص آسیب‌شناسی و طب سنتی ایرانی با اشاره به این که پنیر یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید پنیر با گوجه و خیار و هندوانه را که طبع سرد دارند، خورد اظهار کرد: بسیاری از افراد براساس عادت همیشگی در صبحانه میان وعده‌ها پنیر را با گوجه و خیار یا هندوانه می‌خورند. این امر باعث بروز بسیاری از عارضه‌ها و برخی بیماری‌ها شامل دیابت، ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و … می‌شود. به طوری که برخی از افراد پس از خوردن پنیر درچار ضعف می‌شوند این افراد باید از خوردن پنیر پرهیز کنند.

وی افزود:مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردی‌های دیگر باعث بروز عارضه‌ها و بیماری‌ها می‌شود، این امر عمر را کوتاه می‌کند.

مضرات مصرف پنیر با خیار و گوجه و هندوانه

بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند. یعنی برابر ۵۰ گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از ۵۰ گرم گردو استفاده کنند.

اکبری تصریح کرد: پنیر دارای مولکول‌های پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت می‌کند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه که از مواد سرد هستند. باعث تشدید این فرآیند می‌شود.

این متخصص آسیب‌شناس و طب سنتی ایرانی در پایان گفت: بهتر است پنیر همراه مغز دانه‌هایی مانند گردو و یا خرما، کشمش و مواد گرم پرانرژی مصرف شود تا انرژی لازم را از این مواد دریافت کند. پنیر از لبنیات پرمصرف در سبد غذایی ما ایرانیان است و حذف آن امکان‌پذیر نیست پس بهتر است هنگام مصرف پنیر به نوع موادی که با آن استفاده می‌شود توجه شود تا مشکلی پیش نیاید.

مصرف پنیر با خیار و گوجه

مصرف پنیر با خیار و گوجه و مضرات آن

آشنایی با مصلح پنیر در طب سنتی

در طب سنتی اصطلاحاتی مانند مصلحات وجود دارد. مصلح ماده ای است که با خوردن آن از عوارض غذای مورد نظر کم می شود و به اصطلاح اصلاح می شود مانند آویشن که مصلح پنیر است.

خواص پنیر تازه

یک دستیار تخصصی طب سنتی عنوان کرد:پنیر تازه ملین شکم بوده، سبب تولید خلط صالح در بدن می شود، همچنین موجب تقویت معده, روده و کلیه خواهد شد. -پنیر تازه دیر هضم بوده و برای سرد مزاجان مضر است و نیز از بین برنده اشتهای غذا است. -پنیر با مغز گردو و آویشن فوق العاده چاق کننده است. به گفته وی مصلح پنیر تازه عسل، نعنا و آویشن است.

خواص پنیر تازه و کهنه از دید طب سنتی

خواص پنیر کهنه :

این دستیار تخصصی طب سنتی گفت:پنیر کهنه یا به اصطلاح پنیر تبریزی یا لیقوان موجب تقویت اشتها و مقوی روده است. -پنیر کهنه خشک کننده رطوبات بدن و از بین برنده بلغم است. مصلح پنیر کهنه مغز گردو است. -مصرف پنیر کهنه موجب بروز تشنگی می شود و نیز لاغر کننده بوده و باعث تولید سنگ می شود. افراد مبتلا به سنگ کلیه بهتر است از مصرف پنیر پرهیز کنند.

عکس مرتضی پاشایی همسر
  • narges habibi