خورش آلو و قیسی
دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو و قیسی بسیار ملس و لذیذ
طرز تهیه خورش آلو و قیسی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام خورش آلو قیسی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو و قیسی بسیار ملس و لذیذ
می توانید با مقداری برگه قیسی یک غذای سنتی و خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش آلو و قیسی :
گوشت گوسفندی :♦: 300 گرم
آلو خورشی :♦: 8 عدد
قیسی :♦: 8 عدد
پیاز داغ :♦: 3 قاشق سوپخوری
زعفران آب کرده :♦: 2 قاشق سوپخوری
زرشک :♦: 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :♦: به میزان لازم
روغن :♦: به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو و قیسی بسیار ملس و لذیذ
توجه داشته باشید که آب خورش باید از مواد کمتر باشد تا خورش کاملا جا بیفتد.
طرز تهیه خورش آلو و قیسی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه خورش آلو و قیسی ابتدا باید
در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید،
سپس پیاز داغ را همراه با گوشتی که بهصورت قیمهای خرد کردهاید اضافه کنید.
گوشت را کمی تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند. مقداری آب اضافه کنید،
حرارت را زیاد کرده و صبر کنید تا آب جوش بیاید،
سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.
آلوها را بشویید و آنها را در مقداری آب به مدت 1 ساعت خیس کنید. زرشک را هم بشویید و
در سبدی بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود. قیسی را هم بعد از شستوشو در یک سبد بریزید تا خشک شوند.
دستور پخت و طرز تهیه خورش آلو و قیسی بسیار ملس و لذیذ
اگر خورش شیرین شد، میتوانید کمی آبلیموی تازه به آن اضافه کنید.
وقتی گوشت پخت، آلو را همراه با قیسی و زرشک به گوشت اضافه کنید.
20 دقیقه برای پخت مواد کافی است. مقداری نمک و فلفل هم به خورش بزنید.
وقتی خورش آماده شد، حرارت را خاموش کنید.
در این زمان زعفران را اضافه کرده و آن را با مواد خوب مخلوط کنید، سپس خورش را با برنج سرو کنید.
التهاب کبد نشانه چیست
سوزش گلو نشانه چیست
عفونت گلو در کودکان
آب نارنج برای زن باردار
سندروم داون خفیف
- ۹۷/۰۷/۰۹